Collectes

Collecte per kwartaal

U kunt uw bijdrage voor het collectedoel en onze eigen gemeente overmaken op
NL 93 INGB  0000 006397 onder vermelding van het collectedoel en/of de
Remonstrantse gemeente. 

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Collecte eerste kwartaal 2022

Stichting Gered Gereedschap Den Haag

Gered Gereedschap steunt (leerling)vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen.De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleiding en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van.
Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen.

Concrete praktische hulp 

Al 39 jaar steunt Gered Gereedschap vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en gereedschappen. Onze hulp is praktisch en concreet. We werken daarbij altijd samen met betrouwbare partners voor ondersteuning van lokale initiatieven. Directe steun zonder tussenkomst van andere partijen. Het resultaat is direct zichtbaar en meetbaar.

Samen armoede bestrijden 

In de 26 Gered Gereedschap werkplaatsen in Nederland zijn zo’n 500 vrijwilligers actief. Praktische doeners die vol gedrevenheid gereedschap opknappen voor een 2e leven in Afrika. Samen met gereedschap-inleveraars, donateurs, fondsen en bedrijven hebben we één doel. Het bieden van concrete middelen aan vakmensen in ontwikkelingslanden voor een leven zonder armoede.

Effectief en met rendement 

Bij Gered Gereedschap geloven we dat simpele oplossingen grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Onze aanpak is dan ook praktisch en pragmatisch. Zo werken we al 39 jaar. Dankzij vele vrijwilligers, gedoneerde materialen en weinig overhead houden we onze kosten laag. Zo weet jij zeker dat jouw donatie goed terecht komt. En kunnen wij nog meer vakmensen helpen.