Naar de film in het filmhuis

Naar de film in het filmhuis
Datum 17 februari 2020
Tijd 14:00 uur

Weer een film::

Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij.

Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij keert terug naar zijn moeder die in een huisje bij de duinen woont. Jonathan wil het verleden vergeten en neemt zich stellig voor een ander, beter mens te worden. Maar ook al houdt hij zich strikt aan de regels, zijn goede intenties worden al snel op de proef gesteld als er een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen. Regisseur Patrice Toye verfilmde de gelijknamige roman van Inge Schilperoord met veel sfeer en nuance. Met indringende beelden, slimme montage en overtuigend acteerwerk van Tijmen Govaerts (Girl).

Jaar: 2019

Regisseur: Patrice Toye

Duur: 99 minuten
Land: België

Taal: Nederlands

Waar: Filmhuis Den Haag, Spui 191

Wanneer: maandag 17 februari 2020

Aanvang film: 14:15 uur.

Mocht je zin en gelegenheid hebben ook naar genoemde film te gaan, dan ontmoet ik je graag in het cafe van het Filmhuis.

Je hoeft je niet aan te melden. Als je wilt, kom je gewoon en koopt een kaartje en we treffen wij elkaar in het Café van het Filmhuis. 

Na afloop kunnen wij nog even napraten onder het genot van een drankje (eigen rekening)

Ik zal tijdig tevoren aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,

Jacques Zwaan

REMONSTRANTEN gaan naar de film

Agenda