Museumbezoek

Museumbezoek
Datum 9 juli 2019
Tijd 9:30 uur

Art Zuid 2019

Stichting Art Zuid organiseert tweejaarlijks gedurende vier maanden de Amsterdam Sculptuur Biennale ARTZUID in Berlage’s Plan Zuid.  Dit jaar zijn Jhim Lamoree & Michiel Romeyn de curatoren. Zij nodigden ruim 50 kunstenaars uit om deel te nemen aan deze zesde editie. Hun doel is een laagdrempelige tentoonstelling te maken en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de ideeën van kunstenaars. Door de open plekken tussen bebouwingen – bestaande uit lanen, pleinen en parken – te bestempelen als de Tuin van Amsterdam Zuid, hebben de curatoren een heel eigen invulling gegeven aan het concept Tussenruimte & Verbinding.

ARTZUID is deze zomer de plek in Amsterdam Zuid om te genieten van kunst en architectuur. Samen met de kunstenaars wordt de openbare ruimte aantrekkelijk en betekenisvol gemaakt.

25 juni 2019 kunt u, als u dat wilt, met ons mee gaan om het zelf te zien.

Vertrek 09:33 uur vanaf station Den Haag Centraal. U krijgt nadere informatie als u zich u even aanmeldt: J.Zwaan25@kpnplanet.nl of 06-52418448.

Naar aanleiding van het bericht in Op de Hoogte zijn er al 5 aanmeldingen. Diegenen hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

 

Agenda