Kerkdienst met Tina Geels

Kerkdienst met Tina Geels
Datum 11 april 2021
Tijd 10:30 uur

Voorganger: Tina Geels

Tina Geels Van 1990- 2010 was ik predikant bij de Remonstrantse gemeente in Utrecht/ de Geertekerk.  Vernieuwing van de liturgie en internationale contacten hadden vooral mij aandacht naast studiekringen en pastorale zorg. Daarna was ik voorganger bij de NPB in Bilthoven, de Woudkapel, en werkte ik als levenscoach in mijn eigen praktijk. Vanaf 2015 ben ik als predikant verbonden aan de gemeente Vrijzinnig Delft/ PKN Delft. De vele gastbeurten daarnaast verrijken voor mij het beeld van de Vrijzinnigen in Nederland. Naast persoonlijke aandacht en begeleiding van wie mij vraagt met hen mee te lopen in hun levensverhaal, vind ik de betrokkenheid op de actuele vragen in de samenleving belangrijk. In mijn eigen vorming als predikant en theoloog, speelde de vrijzinnigheid ook buiten Nederland een grote rol, met name de Unitarians, Hongaren in Roemenië en in Engeland en Amerika.

Met mijn partner en collega, ds Florus Kruyne,  werkte ik lange tijd samen. Wij wonen, nu de kinderen Thomas en Jeroen een eigen leven opbouwen in Bunnik. De rust van deze luxe buitenwijk van Utrecht doet ons goed. Wil je meer weten over Tina kijk dan bij eens bij www.lifecoaching-inbetween.nl

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de kerkdienst bij te wonen. U kunt de dienst via kerk TV live volgen of later terugkijken. 

Uw bijdrage voor het collectedoel en onze eigen gemeente kunt u overmaken op NL 93 INGB  0000 006397 onder vermelding van het collectedoel en/of de Remonstrantse gemeente.
U kunt ook met onderstaande QR-code uw bijdrage voor de collecte overmaken.

 

Vanaf nu kunt u na de dienst napraten met de onderstaande link via Zoom. Na de dienst om 11.30 uur is de link actief.

Klik hier om naar Zoom te gaan

Liturgie

Agenda