Kerkdienst o.l.v. ds. Tina Geels

Kerkdienst o.l.v. ds. Tina Geels
Datum 26 februari
Tijd 10:30 uur

Voorganger ds. Tina Geels

Organist: Hans Jacobi

Tina Geels Van 1990- 2010 was ik predikant bij de Remonstrantse gemeente in Utrecht/ de Geertekerk.  Vernieuwing van de liturgie en internationale contacten hadden vooral mij aandacht naast studiekringen en pastorale zorg. Daarna was ik voorganger bij de NPB in Bilthoven, de Woudkapel, en werkte ik als levenscoach in mijn eigen praktijk. Vanaf 2015 ben ik als predikant verbonden aan de gemeente Vrijzinnig Delft/ PKN Delft. De vele gastbeurten daarnaast verrijken voor mij het beeld van de Vrijzinnigen in Nederland. Naast persoonlijke aandacht en begeleiding van wie mij vraagt met hen mee te lopen in hun levensverhaal, vind ik de betrokkenheid op de actuele vragen in de samenleving belangrijk. In mijn eigen vorming als predikant en theoloog, speelde de vrijzinnigheid ook buiten Nederland een grote rol, met name de Unitarians, Hongaren in Roemenië en in Engeland en Amerika.

Van dec. 2020- juli 2021, tot aan mijn pensioen, interim predikant bij de Geertekerk. Daarna is er meer ruimte voor vriendschap, stilte en meditatie gekomen. Buiten zijn; de druk is eraf. Dat geeft nieuwe inspiratie om voor te gaan waar dat van mij wordt gevraagd; mensen begeleiden die een beroep op mij doen en doorgeven van datgene wat voor mij voedsel voor mijn ziel is.
Vast voorganger bij de http://werkhofgemeenschap.nl

Met mijn partner en collega, ds Florus Kruyne,  werkte ik lange tijd samen. Wij wonen, nu de kinderen Thomas en Jeroen een eigen leven opbouwen in Bunnik. De rust van deze luxe buitenwijk van Utrecht doet ons goed. Wil je meer weten over Tina kijk dan bij eens bij www.lifecoaching-inbetween.nl  

De kerkdienst is live, of terug te kijken via Kerk TV.

Tina Geels

Agenda