Kerkdienst met ds. Jan Berkvens

Kerkdienst met ds. Jan Berkvens
Datum 13 juni
Tijd 10:30 uur

Voorganger: ds. Jan Berkvens

Op zondag 13 juni mag ik in uw gemeente voorgaan, waar ik met veel plezier naar uitkijk. Ik ben Jan Berkvens en ben afgelopen jaar afgestudeerd aan het remonstrants seminarie.
Ik ben voorganger bij de Jonge Remonstranten Arminius, de Remonstranten Oude Wetering en de doopsgezind-remonstrantse gemeente Hoorn. Sinds twee jaar ben ik terug in Nederland, na jaren als onderwijsspecialist gewerkt te hebben in onder meer Cambodja, Suriname, Libanon en Afghanistan. Nu woon ik in Amsterdam. Naast het predikantswerk doe ik met enige regelmaat nog wat onderwijsadvies werk, zowel in Nederland als het buitenland.

Naast de bovengenoemde activiteiten ben ik een verwoed filmliefhebber. De afstudeerscriptie is mede gebaseerd op een van de filmcafe’s die ik in uw gemeente mocht bijwonen. De kans is dan ook groot dat ik in de dienst van 13 juni iets zal doen met een thema uit een film. Maar het kan ook nog een heel andere kant op gaan.

Graag ontmoet ik u op de 13 juni.

Bij deze kerkdienst zijn weer maximaal 30 bezoekers welkom. Aanmelden is verplicht. Dat kan via de onderstaande link.

Klik hier om u aan te melden voor de kerkdienst.

De kerkdienst is live te volgen via Kerk TV.  Klik hier om de kerkdienst live te volgen.

U kunt uw bijdrage voor het collectedoel en onze eigen gemeente overmaken op NL 93 INGB 0000 0063 97 onder vermelding van het collectedoel en/of de Remonstrantse gemeente.

Hieronder vindt u een QR-code, zodat u de collectes eenvoudig kunt betalen.  Wilt u wel aangeven of het voor het diaconale doel is of voor de gemeente. U kunt de QR-code meerdere keren gebruiken.

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Liturgie 

Agenda