Kerkdienst ds Jan Berkvens

Kerkdienst ds Jan Berkvens
Datum 9 augustus
Tijd 10:30 uur

Voorganger: ds Jan Berkvens

Introductie Den Haag

Op zondag 9 augustus mag ik wederom in uw gemeente voorgaan, waar ik met veel plezier naar uitkijk.
Ik ben Jan Berkvens en ben afgelopen jaar afgestudeerd aan het remonstrants seminarie. Ik ben voorganger bij de Jonge Remonstranten Arminius, de Remonstranten Oude Wetering en de doopsgezind-remonstrantse gemeente Hoorn. Sinds twee jaar ben ik terug in Nederland, na jaren als onderwijsspecialist gewerkt te hebben in onder meer Cambodja, Suriname, Libanon en Afghanistan. Nu woon ik in Amsterdam. Naast het predikantswerk doe ik met enige regelmaat nog wat onderwijsadvies werk, zowel in Nederland als het buitenland.

Naast de bovengenoemde activiteiten ben ik een verwoed filmliefhebber. De afstudeerscriptie is mede gebaseerd op een van de filmcafe’s die ik in uw gemeente mocht bijwonen. De kans is dan ook groot dat ik in de dienst van 24 mei iets zal doen met een thema uit een film. Maar het kan ook nog een heel andere kant op gaan.

Graag ontmoet ik u op de 9 augustus.

 

Er mogen maximaal 40 personen deelnemen aan de kerkdienst. Opgeven voor de dienst is verplicht via de mail: remondenhaag@hetnet.nl of tel: 070-3250779. U kunt zich opgeven via de mail tot vrijdag 13.00 uur. 

Agenda