Geloven te Voet

Geloven te Voet
Datum 20 januari 2018
Tijd 10:00 uur

Wandelen en bezinning met Marianne van Steenis en Nelly Damen

Wie wandelt, wordt zich niet alleen meer bewust van de natuur om zich heen, maar ook van een aantal innerlijke processen. Zo ontstaat er verbinding met de natuur en met het eigen lichaam, het eigen hart en het eigen hoofd. Soms ervaren mensen iets van eenheid; verschillen verdwijnen. Wandelen is voor gelovigen en zinzoekers een geliefde manier om het hoofd leeg te maken.

Ook wij gaan op pad: wij geloven te voet. Tijdens de wandeling zijn er momenten van bezinning, stilte en inkeer. Lichaam en geest worden beide gevoed met fysieke beweging en voedsel voor de geest.

De wandelingen duren (exclusief pauze) zo’n twee uur. Omtrent de plek van verzamelen treft u hier tevoren nadere informatie aan.

Deelname is gratis. Eventueel vervoer per auto of openbaar vervoer is op eigen kosten.

Opgave graag bij Marianne van Steenis, e-mail: marvansteenis@ziggo.nl

Punt van vertrek: wordt nog nader bekend gemaakt.

Er is altijd een Lunchpauze, de lunch neemt u zelf mee.

We trotseerden regen, wind en zon. Je thuis voelen was het thema. Het artikel ‘Wonen bij jezelf’ in een recente AdRem (nr 28) bood, in combinatie met de Remonstrantse geloofsbelijdenis, veel stof tot nadenken – genoeg met elkaar in gesprek te gaan. Het Woudt bood een thuis waar we voor een stop graag gebruik van maakten. Aan het eind van de wandeling durfden we tegen elkaar te zeggen: ‘Wij voelen ons thuis bij elkaar”.’ Ook zin om een keer mee te wandelen en met elkaar in gesprek te gaan?

Agenda