Bezinningsdagen 1

Bezinningsdagen 1
Datum 23 september 2023
Tijd 10:00 - 16:00 uur

Het Goddelijke(?) in ons, tussen ons en rondom ons

Het goddelijke… Dat wat je optilt, dat groter is dan jezelf? Het ervaren van rust, gedragen worden, liefde, kracht, troost of misschien ervaar jij het op heel andere wijze? Kun je het goddelijke sowieso in jezelf opmerken? En als dat mogelijk is, hoe dan?

En welke naam geef je het: God, het goddelijke, het Heilige, het Hogere, het spirituele of welke naam is voor jou passend?

In drie bezinningsdagen, over drie maanden verspreid, nodigen we je uit om het goddelijke nader te onderzoeken in jezelf en het ervaren ervan te verdiepen.

De dagen bieden een helder kader hoe we ons meer bewust kunnen worden van het goddelijke, in onszelf, in contact met de ander, als ook in de wereld rondom ons.

Centraal staat ruimte en respect voor de eigen ervaring en beleving. Met veel praktische oefeningen, ook voor thuis.

Drie zaterdagen van
10.00 – 16.00 uur

23 september,

14 oktober,

25 november

Toegang: € 20,- per dag of € 50,- voor drie dagen

Opgave gewenst, via tel 070 3250779 of:
remondenhaag@hetnet.nl

(maximaal 10 deelnemers)

Sylvia I. Saakes studeerde psychologie (USA) en politicologie (Amsterdam). Ze werkte onder meer in ontwikkelingssamenwerking (Ministerie van Buitenlandse Zaken, Oxfam/NOVIB, lokale Ngo’s) en in traumaverwerking van mensen in ernstige crises.

Ze schreef meerdere boeken over hoe we in moeilijke situaties toch – of juist dan – diepere lagen in onszelf kunnen ervaren. Ze geeft lezingen, individuele sessies en cursussen.
www.sylvia-i-saakes.com

Agenda