Corona

In maart 2020 zijn onze kerkdiensten, kringen, cursussen en veel persoonlijke bezoeken stopgezet in verband met de corona-uitbraak, die toen ons land bereikte. Vanaf juni zijn de kerkdiensten, eerst in zeer beperkte omvang, weer opgestart: daarbij houden we uiteraard rekening met de geldende overheids- en RIVM-voorschriften.  Zo staan in de kerkzaal de stoelen op anderhalve meter afstand van elkaar. Vanaf december 2020 zijn er door de strenge maatregelen geen bezoekers meer welkom bij de kerkdiensten.  Vanaf 2 mei 2021 zijn er weer maximaal 30 bezoekers welkom tijdens de kerkdiensten. Men dient zich wel digitaal aan te melden voor de kerkdiensten. Klik hier om u aan te melden voor de kerkdienst.

Nadere details heeft de kerkenraad vast gelegd in een bezoekersprotocol (zie onderstaande link). Daarin wordt bijvoorbeeld bepaald dat er een maximum aantal bezoekers is voor diensten en andere bijeenkomsten.

Dit bezoekers protocol wordt regelmatig bijgewerkt naar de laatste ontwikkelingen. Belangrijke wijzigingen zullen ook in de Nieuwsbrief worden aangekondigd.

Bezoekersprotocol

De kerkdiensten zijn op zondagochtend vanaf 10.30 uur wel live te volgen en later terug te kijken via Kerk TV. U kunt hier klikken om naar kerk TV te gaan. U kunt na dienst via Zoom virtueel koffie drinken en napraten over de dienst. U kunt hier klikken als u wilt deelnemen aan het virtueel koffiedrinken na de dienst.