Weer samen naar het Museum

Weer samen naar het Museum
Datum 1 juli
Tijd 14:30 uur

Beste mensen,

Een poos hebben wij niet of nauwelijks van elkaar vernomen. Gelukkig kunnen wij nu weer naar een museum. Graag nodig ik u uit voor een bezoek aan het Kunstmuseum Den Haag, Stadhouderslaan 41 (tram 16, bus 21 en 24; N.B.: er geldt in de omgeving van het museum betaald parkeren).  Een paar dagen geleden hebben Fred en ik er ‘kwartier gemaakt’. Het verliep er heel netjes en ordelijk. Het is niet twee weken geheel volgeboekt, zoals het Rijksmuseum te Amsterdam.

Het Kunstmuseum biedt een keur aan exposities: Bob Bonies, Cobra en Chaissac, Joseph Sassoon Semah, Chinees Glas, Bas van Beek (keramiek), Qasim Arif (keramiek). Voor ieder wat wils. Zelf ga ik, om te beginnen, vol bewondering naar de expositie van Bob Bonies.

Wanneer: donderdag 1 juli 2021

Tijdslot: 14:30 uur. Dat dient u zelf digitaal te reserveren (als dat tijdstip onverhoopt al vol mocht zijn, kies dan een kwartier eerder of later).

Koffie: 14:00 uur op het terras van KM21 (het vroegere GEM, naast het Kunstmuseum – de zgn. Schamhartvleugel), of bij minder goed weer daar binnen.

Wij kijken 1 ½ uur naar de expositie(s) van onze keuze en daarna drinken wij nog iets in het restaurant van het Kunstmuseum.

Graag hoop ik u daar te mogen ontmoeten!

Agenda