Kerkdienst Opening seizoen o.l.v. ds Antje van der Hoek en ds Reinhold Philipp

Kerkdienst Opening seizoen o.l.v. ds Antje van der Hoek en ds Reinhold Philipp
Datum 6 september 2020
Tijd 10:30 uur

Voorgangers: ds Antje van der Hoek en ds Reinhold Philipp 

Thema: Over muren heen.

Op deze zondag gaan we weer van start! We geven de aftrap van het overkoepelende seizoensthema en ook voor de kinderen is er een aparte activiteit. Aanvankelijk was het de bedoeling op deze datum ook de Mensenbieb te laten komen. Dit bleek echter – in verband met de coronamaatregelen – nog niet mogelijk.
Wel is het nadrukkelijk de bedoeling dat de Mensenbieb, op een nader te bepalen datum, bij ons langskomt. Let daarbij op de informatie in de Nieuwsbrief.

Na afloop van de dienst gaan we met elkaar in gesprek over: ‘Corona en wij’: Wat heeft Corona met ons gedaan? Hoe heeft de pandemie u en uw omgeving geraakt? Bent u veranderd in uw manier van leven of denken? En, met een link naar het jaarthema: tegen welke eventuele ‘muren’ bent u opgelopen (eenzaamheid, verveling, angst voor besmetting etc.)?

Samen kunnen we muren overwinnen. Kunnen we op u rekenen?

 

Aanmelding en reservering
Aanmelding voor wie internet heeft per mail aan: remondenhaag@hetnet.nl
Voor wie geen internet heeft: telefonisch: 070 3250 779
In beide gevallen: vóór vrijdag 13.00 uur. Uw naam wordt op een lijst gezet, zodat we het maximum van 50 bezoekers kunnen bijhouden. Indien u ná aanmelding alsnog klachten krijgt, meldt u zich dan alstublieft af bij secr.remodenhaag@gmail.com of 070-2134914.
Wie zonder aanmelding vóóraf naar de kerk komt, moet zich alsnog (vóór 10.25 u) bij de kerkdeur aanmelden. Hij/zij zal alleen worden toegelaten wanneer er nog stoelen beschikbaar zijn.

Liturgie

Bezoekersprotocol

Agenda