Kerkdienst met André Meiresonne

Kerkdienst met André Meiresonne
Datum 16 mei 2021
Tijd 10:30 uur

Voorganger: André Meiresonne 

André Meiresonne is vrijzinnig voorganger en geestelijk verzorger. Hij werd ooit opgeleid als bestuursjurist. Werkte in de communicatie en marketing. en was daarna werkzaam als trainer en coach. Behaalde een pre-master aan de Universiteit voor Humanistiek en aansluitend de master Spiritual Care aan de Vrije Universiteit. Zijn motivatie: zichzelf en anderen beter leren kennen. Dat begint met luisteren, en jezelf durven laten zien – sleutels bij het begeleiden van mensen met levensvragen. André spreekt vaak mensen die zichzelf niet kerkelijk noemen, maar wel religieuze belangstelling of spirituele ervaringen hebben. Vandaar: Dominee voor de Ongelovigen.

(Foto: Kasper van Steveninck)

 

Bij deze kerkdienst zijn weer maximaal 30 bezoekers welkom. Aanmelden is verplicht. Dat kan via de onderstaande link.

Klik hier om u aan te melden voor de kerkdienst.

Als u klikt op bezoekersprotocol dan kunt u deze inzien.

De kerkdienst is live te volgen via Kerk TV.  Klik hier om de kerkdienst live te volgen.

U kunt uw bijdrage voor het collectedoel en onze eigen gemeente overmaken op NL 93 INGB 0000 0063 97 onder vermelding van het collectedoel en/of de Remonstrantse gemeente.

Hieronder vindt u een QR-code, zodat u de collectes eenvoudig kunt betalen.  Wilt u wel aangeven of het voor het diaconale doel is of voor de gemeente. U kunt de QR-code meerdere keren gebruiken.

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

U kunt na de dienst napraten met de onderstaande link via Zoom. Na de dienst om 11.30 uur is de link actief.

Klik hier om naar Zoom te gaan

Liturgie

Agenda